Velkommen til Detektivbureauet Grønholdt
Detektivbureauet Grønholdt
Vores specialer
Etik
Gode råd
Kontakt os

Kommentarer om dette site, og evt. rapporter om fejl, såsom såkaldte døde links kan rettes til webmaster@groenholdt.dk.

Virkelighedens verden?

Valid XHTML 1.1!

Valid CSS!

I en god sags tjeneste

Det er meningen at vi skal spille Maliks og Palles kampagne "I en god sags tjeneste", som blev udgivet af Høst & Søn i 2001. Jeg har dog valgt at starte med nogle løse scenarier, for at sløre hvornår kampagnen går i gang.

Hvis du vil vide mere om den verden vi spiller i, eller selve kampagnen, så kan du finde både grundbogen og kampagnen her ved at søge på Malik Hyltoft som forfatter. Malik og Palle har lige udgivet en tredie bog her til efteråret. Det er en antologi af scenarier skrevet af en række af de store navne i dansk rollespil. Den nyeste bog hedder "Som landet ligger", og fik sin debut på Viking-Con 21, dvs. i 2002.

Dem der ikke kender Maliks og Palles verden kan få en kort stemningsintro her, og en grundigere introduktion til reglerne for en detektivs virke i 2013 her. Eller I kan gå til kilden, og kigge på Fusions hjemmeside.

Om spilpersonerne

I vores kampagne er alle spilpersonerne ansat i Detektivbureauet Grønholdt. Det er et lille bureau med adresse på Nørrebro i København, lige på grænsen til Østerbro.

Chefen for bureauet er Louise Grønholdt, som overtog resterne af et ældre bureau. Der er stadig 2 ansatte tilbage fra det gamle bureau, nemlig Preben Hyltoft og Preben Schmidt. Jeg har ladet mine spillere selv introducere deres spilpersoner, og du kan læse disse introduktioner her, efterhånden som spillerne får dem skrevet.

Om de enkelte scenarier

Hvad er det så for historier spilpersonerne bliver kastet ud i? Nogle af sagerne er mere interessante end andre, der er mordsager, tyverisager og en enkelt kidnapning. Men alt det kan du selv fordybe dig i her.